16 Nisan 2011 Cumartesi

Fasulyeli Tavuk Güveç


Malzemeler :
600 Gr. Tavuk But
3 Su B. Haşlanmış Fasulye
3 Soğan
1 Çorba K. Biber Salçası
1 Çorba K. Domates Salçası
5 Diş Sarımsak
3 Poşet Doğranmış Biber
Sıvıyağ
Tuz
Tane Karabiber
Defne Yaprağı
Su
Hazırlanışı:
Tavuk butumuzu jülyen doğrayıp defne yaprağı ile birlikte güveç kabımızda kavuruyoruz. Soğan, biber ve domatesleri doğrayp güvecimize ekliyoruz.

Haşlanmış fasulye, salçaları, ve rendelenmiş sarımsaklarıda katarak karıştırıyoruz. Son olarak baharatlarınıda ekleyip pişirmeye bırakıyoruz.
afiyet olsun

Hiç yorum yok: