3 Su B. Pirinç
1 Çorba K. Tereyağ
10 Şitaki Mantarı
1 Kavanoz Garnitür
Su
Tuz
Hazırlanışı:
Mantarları küçük küçük doğrayın. Fırın kabına koyun. Pirinci yıkayıp süzün ve içine ilave edin. Garnitürü ve tuzunu da ekleyip tüm malzemeyi karıştırın. Dilerseniz et veya tavuk suyu da koyabilirsiniz.
Üzerine az sıvıyağı ve tereyağını da ilave edin. Suyunu ekleyin ve alüminyum folyoyla üzerini kapatın. 160 ya da 170 derecelik fırında pişirin.
Oktay Usta
1 Çorba K. Tereyağ
10 Şitaki Mantarı
1 Kavanoz Garnitür
Su
Tuz
Hazırlanışı:
Mantarları küçük küçük doğrayın. Fırın kabına koyun. Pirinci yıkayıp süzün ve içine ilave edin. Garnitürü ve tuzunu da ekleyip tüm malzemeyi karıştırın. Dilerseniz et veya tavuk suyu da koyabilirsiniz.
Üzerine az sıvıyağı ve tereyağını da ilave edin. Suyunu ekleyin ve alüminyum folyoyla üzerini kapatın. 160 ya da 170 derecelik fırında pişirin.
Oktay Usta
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder