3.5 su b.iri bulgur
3 soğan
1 kase domates kurusu
1 tutam biber kurusu
1 su b.et suyu
1 çorba k.tereyağı
sıvıyağ
su
tuz
Hazırlanışı:
Soğanları tereyağı ve sıvıyağ karışımında kavurun. Ardından bulguru da ekleyerek bir süre kavurun. Ardından suda bir süre bekletilmiş domates kurusunu ve biber kurusunu ekledikten sonra tuzunu ve et suyunu ekleyin. Suyunu ayarlayıp kapağı kapalı pişmeye bırakın.
Oktay Usta
3 soğan
1 kase domates kurusu
1 tutam biber kurusu
1 su b.et suyu
1 çorba k.tereyağı
sıvıyağ
su
tuz
Hazırlanışı:
Soğanları tereyağı ve sıvıyağ karışımında kavurun. Ardından bulguru da ekleyerek bir süre kavurun. Ardından suda bir süre bekletilmiş domates kurusunu ve biber kurusunu ekledikten sonra tuzunu ve et suyunu ekleyin. Suyunu ayarlayıp kapağı kapalı pişmeye bırakın.
Oktay Usta
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder