Malzemeler :
500 gr.kuzu eti
1 kase soğan
4 diş sarımsak
2 biber
1 çorba k.domates salçası
2 defne yaprağı
1 çay b.domates sosu
tane karabiber
sıvıyağ
su
tuz
Hazırlanışı :
Tencereye sıvıyağı alarak kuzu etini soteleyin. Etler sulanıp suyunu çekmeye başlayınca üzerine salça, sarımsak, tane karabiber, defne yaprağı, iri doğranmış soğan ve domates sosunu ekleyerek bir süre daha kavurun. Ardından suyunu verin ve kapağı kapalı pişmeye bırakın.
Oktay Usta
500 gr.kuzu eti
1 kase soğan
4 diş sarımsak
2 biber
1 çorba k.domates salçası
2 defne yaprağı
1 çay b.domates sosu
tane karabiber
sıvıyağ
su
tuz
Hazırlanışı :
Tencereye sıvıyağı alarak kuzu etini soteleyin. Etler sulanıp suyunu çekmeye başlayınca üzerine salça, sarımsak, tane karabiber, defne yaprağı, iri doğranmış soğan ve domates sosunu ekleyerek bir süre daha kavurun. Ardından suyunu verin ve kapağı kapalı pişmeye bırakın.
Oktay Usta
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder