Malzemeler :
1 Kök Brokoli
2 Çorba K. Buğday
1 Kase Yoğurt
2 Çorba K. Un
1 Çorba K. Tereyağı
1 Yumurta
1 Su B. Etsuyu
Tuz
Su
Hazırlanışı:
Buğdayı küçük bir tencerede haşlıyoruz. Çorba tenceresine haşlanmış buğday, ince bir şekilde doğranmış brokolileri koyup üzerine alabildiği kadar su koyuyoruz. Brokoliler haşlanırken bir kasede un, yoğurt ve yumurtayı çırpıyoruz.
Karışımımızı çorbamıza yavaş bir şekilde katıp karıştırıyorz. Et suyunu ve tuzu katıp pişmeye bırakıyoruz. Son olarak tereyağını eritip çorbamızın üzerine döküyoruz.
afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder