2 Ocak 2011 Pazar

Hasbahçe Pastası

Malzemeler :
Keki İçin
4 yumurta
1 su b.toz şeker
2 su b.un
2 çorba k.fındık tozu
1 p.vanilya
1 p.kabartma tozu
Yarım çay b.su
Kreması İçin
2.5 su b.süt
1 su b.toz şeker
3 çorba k.un
1 tatlı k. nişasta
1 p.vanilya
Şantisi İçin
1 paket toz şanti
1.5 su b.süt
Üzeri İçin
Muz
Armut
Üzüm
Şeftali
Mürdüm eriği
Hazırlanışı
Keki  için karıştırma 4 adet yumurta kırın.Üzerine 1 su bardağı toz şeker  ilave edip çırpma teliyle çırpın. Üzerine 2 su bardağı unu ilave edin.  Üzerine 2 su çorba kaşığı fındık tozu,1 paket vanilya, 1 paket    kabartma tozu ve yarım çay bardağı su ilave edin ve çırpma teliyle    karıştırın.
Yuvarlak  çemberin altını yağlı kağıt ile kaplayın. İçine pasta kekinin   harcını  dökün. Önceden ısıtılmış olan 170 derecelik fırında pişirin.

Hiç yorum yok: