350 gr. biftek
2 büyük boy soğan
3 diş sarımsak
3 yeşil biber
1 çorba k. domates salçası
1 tatlı k. biber salçası
Sıvıyağ
Tuz
Değirmen karabiber
Kekik
Su
Hazirlanisi :1 kase ev yapımı erişteyi haşlayın.350 gr.bifteği ince şeritler şeklinde kesin. Tavaya sıvıyağı alın ve etleri kızartın.2 büyük boy soğanı piyaz şeklinde kesin. 3 diş sarımsaği iri olarak kesin.
Etlerin içine soğanaları,sarımsağı,ince kesilmiş biberi,domates salçasını,biber salçasını tuz, karabiber ilave edip pişirin.
Haşlanan erişteyi servis tabağına alın.Üzerin etleri ilave edip servis edin.
Oktay Usta
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder